Om Vita Liberata

Vita Liberata erbjuder en omfattande serie produkter för hemmavård, inklusive mousser och geler, både färgade och ofärgade, så att det finns en produkt som passar alla. Vi erbjuder två olika sorters professionella brun utan sol-sprayer, dels Original Spray Tan, som använder en kosmetisk bronsfärgade startfärg, och dels Invisi-Tan, som är färglös (för att undvika fläckar på kläder och sängkläder). Båda brun utan sol-sprayerna finns i tre olika nyanser så det finns en brun utan sol-spray som passar alla.

Alyson Hogg (CEO och grundare):
”Min vision för Vita Liberata kommer från en önskan att skapa produkter som ‘faktiskt fungerar’. Jag startade varumärket 2003 eftersom jag var så trött på att köpa hudvårdsprodukter och kosmetika som lovade mycket med sällan höll måttet!

Från vår blygsamma bas i Co. Antrim, Nordirland, har vi sedan 2003 arbetat oförtröttligt för att se till att alla delar av företaget levererar det allra bästa till våra kunder. Vi tillverkar lokalt, vilket innebär att våra priser är rimliga eftersom vi inte behöver frakta våra produkter över halva jordklotet och vi har byggt upp ett team av olika personer som verkligen bryr sig om produkterna – och dig som är kund.

Våra brun utan sol-produkter är fyllda av naturliga extrakt som ylang ylang, tång, granatäpple och grapefrukt, vilket innebär att du slipper en obehaglig och onaturlig doft och därmed får en garanterat behaglig brun utan sol-upplevelse! Brun utan sol-produkterna innehåller nu också det närande och fuktgivane komplexet Pentavitin för att garantera smidig applicering utan ränder och färg som bleknar naturligt.

Till skillnad från många andra varumärken jag har stött på kan Vita Liberata också berömma sig av att produkterna inte innehåller några så kallade ”giftiga” ingredienser som är vida kända bland de bästa skönhetsvarumärkena (de som verkligen lägger vikt vid att hitta de mest hälsosamma och naturliga ingredienser som finns att tillgå för sina produkter). Våra produkter innehåller inte heller parfym eller alkohol, vilket gör dem till ett perfekt val för en välinformerad brun utan sol-kund.”