Så får du längre fransar

Det finns väldigt många sätt att få längre fransar. Du kan till exempel köpa ett fransserum som du applicerar en gång om dagen. Redan efter fyra veckor kommer du kunna se effekt. Ett annat tips är att gå en lashlift utbildning och lära dig hur ögonfransarna får en fin böj. Att göra ett lashlift betyder att man permanentar fransarna. Då slipper du även använda mascara under en viss tid. Om du lär dig detta kan du även göra det på andra i din närhet och tjäna lite pengar.

Behandla din fransar med kärlek

Något som du också måste tänka på är att behandla dina fransar väl. Du bör till exempel aldrig sova med mascara utan alltid tvätta bort ditt smink. Tänk också på att använda en skonsam makeupborttagning. Du bör inte heller dra och slita i dina fransar då det kommer att påverka dem negativt.

I övrigt så är det bra att äta en hälsosam kost och ta hand om sig själv i största allmänhet. Fransarna fungerar på samma sätt som din hud och dina naglar. Därför är det viktigt att du får i dig alla näringsämnen och vitaminer som du behöver för ett gott resultat.

Vårda din hy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *